دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب

واکنش کره شمالی به قطعنامه حقوق بشری سازمان ملل علیه این کشور

کره شمالی قطعنامه جدید حقوق بشری سازمان ملل را سندی جعلی و در راستای انگیزه‌های سیاسی برای سرنگونی نظام این کشور توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کره شمالی به قطعنامه جدید سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در این کشور واکنش نشان داد.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از وزارت امور خارجه کره شمالی، «هان تائه سونگ» سفیر این کشور در مقر سازمان ملل در ژنو در بیانیه‌ای صدور این قطعنامه را محکوم کرد.

 

هان در این بیانیه، قطعنامه امضا شده توسط ۴۷ کشور عضو سازمان ملل را سندی جعلی توصیف کرد «که حتی ارزش کمترین ملاحظه را نیز ندارد».

 

سفیر کره شمالی در مقر سازمان ملل در ژنو افزود: «این به اصطلاح "شواهدی" که از ظرف اتحادیه اروپا برای این قطعنامه فراهم شده است، چیزی بیش از ادای شهادت چند کلاهبردار فراری برای تثبیت زندگی کثیفشان نیست».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «این مجرمین پس از ارتکاب جرم در سرزمین مادری، خانواده‌های خود را رها کرده‌اند».

 

هان ضمن انتقاد از سیاست‌های خصمانه «کشورهای غربی» علیه پیونگ‌یانگ نوشت، این قطعنامه‌ها «طرح سیاسی شوم و مخفیانه» برای سرنگون کردن نظام کره شمالی در بستر ادعاهای حقوق بشری را دنبال می‌کنند.

 

کره شمالی با تکذیب ادعاهای درج شده در این قطعنامه، خواستار قرار گرفتن کشورهای امضا کننده آن در دادگاه‌های حقوق بشری شد.

 

علاوه بر کشورهای غربی، کره جنوبی برای سومین سال پیاپی در رویه تنظیم این قطعنامه مشارکت داشت اما به صدور آن رأی نداد.

 

کره شمالی طی سال‌های گذشته، با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته به دستاوردهای مهم صنعتی و اقتصادی دست پیدا کند.

 

با این حال چندی پیش «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به‌خاطر مشکلات اقتصادی که این کشور همچنان با آن مواجه است از مردم دلجویی و عذرخواهی کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار